interieuradvies

nouveau vivre

Je bent dol op je interieur, maar soms vind je het rommelig of kom je er niet helemaal uit. Het kiezen van nieuwe kleuren geeft je keuzestress. Geen nood, wij helpen je graag! Samen kijken we naar jouw wensen en stijl. Met een frisse blik en creatieve ideeën creëren we een interieur waar jij je heerlijk thuis voelt. Ik inspireer je met oplossingen waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht. Laat je adviseren over de indeling, kleurgebruik en accessoires. Zo krijg je een sfeervol en uniek interieur dat helemaal bij jou past. Maak een afspraak en we gaan samen aan de slag!

  • We komen bij je thuis met een bus vol met kleur- en materiaalstalen, accessoires en klein meubelen.         
  • Kom je liever langs in onze studio, dat kan ook. Hier zie je de verfproducten en accessoires al in een sfeervolle omgeving toegepast.
  • Samen maken we een combinatie van kleuren en materialen waar jij je prettig bij voelt en creëren we een moodboard helemaal toegepast op jou wensen.
  • We stellen een accessoires-en meubelplan samen, rekening houdend met bestaande meubels en accessoires die je graag terug wilt zien in je interieur.
  • We creëren oplossingen voor jouw woonproblemen en geven nieuwe inzichten om te overwegen, gericht op functionaliteit en stijl.
  • Met veel energie ga je straks zelf aan de slag met je interieur.
  • Het sfeermoodboard en interieurplan wat je achteraf ontvangt, zijn jouw houvast om later de juiste keuzes te maken.

inspiratiesessie

Wat kun je verwachten?

Wat vinden mijn klanten hiervan?

deel jouw review »

reviews

Fam. Janssen uit Elst (gld)

Wij kregen onze woonkamer niet naar de zin. Het miste warmte en gezelligheid. Dit omdat het licht vanuit het noorden komt en wat koeler is. Manon heeft ons een goed kleuradvies voor zowel de muren als enkele meubels gegeven. De voorgestelde kleuren waren verassend. Maar passen goed bij onze woonstijl. Het heeft heel mooi uitgepakt. Het voelt nu aan als thuis, een warme gezellige plek. Wij zijn heel blij met het eindresultaat. Dank je wel Manon

emma joey

Cake marzipan topping. Wafer chocolate cake icing icing liquorice. Wafer jelly-o brownie brownie bonbon caramels icing bear claw ice cream. Tiramisu chocolate cake icing tiramisu cotton candy.

Tijdens deze inspiratiesessie bij jou thuis of bij ons in de studio gaan we aan de slag met al jouw kleur, interieur en styling vragen en maken we een concreet plan. Met het sfeer moodboard en uitgewerkte plan wat je naderhand van mij online ontvangt, heb je voldoende handvatten om zelf aan de slag te gaan. Wil je het schilderwerk en of styling uitbesteden? Dat kan ook we helpen je daar graag bij!

Interieuradvies bij jou thuis 

TARIEF: € 250,00 INCL. BTW (per ruimte)

maak je afspraak »