BETONLOOKVERF  ( black mist )
BETONLOOKVERF ( black mist )
1 Review | Review toevoegen
Betonlookverf inhoud 1 of 2,5 liter. Je brengt de betonlookverf altijd aan in combinatie met de bijpassende betonlookprimer. Betonlookverf is semitransparant. Wanneer er een andere kleur primer...
€ 38,50
Prijs per stuk
MOOIE KLEUREN COMBINATIES: BETONLOOKVERF ( black mist )
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Betonlookverf inhoud 1 of 2,5 liter.
Je brengt de betonlookverf altijd aan in combinatie met de bijpassende betonlookprimer. Betonlookverf is semitransparant. Wanneer er een andere kleur primer wordt gebruikt krijgt u niet het gewenste eindresultaat. 

Om het u makkelijk te maken hebben we ook een compleet pakket voor u samengesteld.
Hiermee kunt u ongeveer 6 m2 mee behandelen.
Het complete pakket is voor ruimtes die een beschermlaag nodig hebben. Denk dan bijvoorbeeld aan een trap, achterwand keuken, toilet, badkamer (niet de natte cel). Voor bijvoorbeeld een wand in de woonkamer heeft u voldoende aan alleen een primer en betonlookverf.

Tijdens het bestelproces kunt u aangeven of u compleet pakket of losse producten wilt bestellen. Ook is er de mogelijkheid om kwasten en spanen te bestellen
Eerst de kleur in het echt zien? bestel dan een kleurenstaal.

Gebruiksaanwijzing:
Breng met een kwast of roller de primer egaal en dekkend aan. laat het ongeveer 6 uur drogen.
Wanneer het goed droog is kun je met een kwast de betonlookverf aanbrengen. Dit kan met rechte strepen of bijvoorbeeld gewolkt. Zorg er wel voor dat de verf overal komt. De betonlookverf kan ook met een spaan worden aangebracht, voor een wat gladder effect.

Laat de betonlook verf ongeveer 6 uur drogen. Breng indien nodig, daarna met een schuimroller egaal een dun laagje matte lak aan en herhaal dit na ongeveer 2 uur. De lak is na 7 dagen volledig uitgehard, maar kan bijvoorbeeld voor trappen na 5 uur voorzichtig zonder schoenen worden belopen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Judith - 26-05-2021 15:48

De kleur was iets lichter dan verwacht, maar het resultaat is er zeker niet minder om! Ontzettend blij met hoe het geworden is en dat ik de verf als 'leek' gewoon gemakkelijk heb kunnen gebruiken. Ook drogen alle lagen echt verschrikkelijk snel. Na een uurtje per ongeluk eroverheen lopen was geen probleem!

Enige aanmerking die ik heb is dat de informatie op de blikken iets uitgebreider mag (gebruiksaanwijzing voor de betonlookverf zelf, maar ook dingen als wanneer mag ik er weer overheen lopen en dergelijke.) Gelukkig ben ik er gewoon uitgekomen :)

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.