blog

INTERIEUR EN KLEUR

categorie:

Hoe stel ik een kleurenpalet samen

Hoe stel ik een perfect kleurenpalet samen voor mijn huis Een kleur uitzoeken voor je interieur kan heel lastig zijn. We gaan je daar in deze blog mee helpen. We  leren je hoe je verschillende kleuren het beste kunt combineren en daarmee een sfeervolle basis neer zet. Wij werken meestal vanuit een basis met naturellen. […]

INTERIEUR EN KLEUR

lees verder »

Stylingtips – Creëer een interieur dat eenheid, rust en persoonlijkheid uitstraalt met onze 6 styling tips

Voel jij ook die frustratie wanneer je online of in de woonbladen de mooiste binnen kijkers tegenkomt en het jou maar niet lukt om een sfeervol geheel te creëren van je interieur. Heb je voor de zoveelste keer een miskoop gedaan? En denk je dan niet, waarom lukt mij dit nou niet. Ik ga je […]

INTERIEUR EN KLEUR

lees verder »