Verf & Stuc

NATE BERKUS

"Your home should tell the story of who you are,
And be a collection of what you love
"

Betonlookverf (ciré) is een duurzame en kwalitatief hoogwaardige betonlook. Deze verf blinkt uit door haar mooie subtiele, soms zelfs fluweelachtige uitstraling. Betonlookverf (ciré) wordt op een eenvoudige manier met een spaan aangebracht. We hebben een mooie collectie van kleuren voor je samengesteld. Door onze jarenlange ervaring met dit product kunnen we je uitstekend advies geven over de verschillende toepassingen en applicatie methodes.

(wij bieden 2 soorten betonlookverf aan1 de één wordt met een spaan aangebracht en de andere met een kwast)

Betonlookverf (ciré)

lees meer »

Betonlookverf is een kwalitatief hoogwaardige betonlook. Deze verf blinkt uit door haar mooie subtiele betonachtige uitstraling, die variëren kan van een subtiele kalkachtige uitstraling tot een stoere betonlook. Betonlookverf is een kikkerdril-achtige verf, die eenvoudig met een kwast is aan te brengen. We hebben een mooie collectie van kleuren voor je samengesteld. Door onze jarenlange ervaring met dit product kunnen we je uitstekend advies geven over de verschillende toepassingen en applicatie methodes.

(wij bieden 2 soorten betonlookverf aan1 de één wordt met een spaan aangebracht en de andere met een kwast)Betonlookverf

lees meer »

Kalkverf is een kwalitatief hoogwaardig product dat zich eenvoudig met een kwast laat verwerken. Kalkverf heeft een mooie poederachtige uitstraling. Het effect van kalkverf is sterk bepalend door de manier van aanbrengen. Deze kan variëren van bijna egaal tot een stoere kalkachtige look met horizontale banen of een gewolkt effect. We hebben een mooie collectie van ruim 150 kleuren. Door onze jarenlange ervaring met dit product kunnen we je uitstekend advies geven over de verschillende toepassingen en applicatie methodes.


Kalkverf

lees meer »

Metallic paint is een kwalitatief hoogwaardige verf. Die eenvoudig aan te brengen is, met een roller en spaan, of een spalter. Je creëert op een zeer eenvoudige manier een unieke uitstraling. Je project wordt zo echt een blikvanger. We hebben een mooie collectie van kleuren voor je samengesteld. Door onze jarenlange ervaring met dit product kunnen we je uitstekend advies geven over de verschillende toepassingen en applicatie methodes.


Metallic paint

lees meer »

Stucco Naturale is een kwalitatief hoogwaardig stucproduct waar je hele mooie effecten mee kunt creëren. Denk bijvoorbeeld aan zo’n stoere oude wand die je vaak in het buitenland tegen komt. Of misschien wil je juist een hele strakke betonlook, dit is op een zeer eenvoudige manier te realiseren. Stucco Naturale blinkt uit door haar poederachtige betonnen uitstraling. We hebben een mooie collectie van kleuren. Door onze jarenlange ervaring met dit product kunnen we je uitstekend advies geven over de verschillende toepassingen en applicatie methodes.


Stucco Naturale

lees meer »