over mij

nouveau vivre

Mijn liefde op gebied van interieur is al op jonge leeftijd ontstaan. Als klein meisje was ik continue mijn kamer aan het veranderen. Toen ik voor de zoveelste keer wilde verhuizen naar een andere slaapkamer, kreeg ik een kwast in mijn hand, om zelf de kamer dan maar in een andere kleur te schilderen. Vanaf toen was het hek van de dam en is de passie voor het opknappen van meubels en schilderen van muren ontstaan.
Als ik mijn stijl zou moeten omschrijven, dan wordt deze wel gekenmerkt door mijn zwak voor unieke oude meubels en vintage designitems Door deze te combineren met verschillende stijlen vind ik dat je echt een unieke uitstraling aan je interieur kan geven. Ik vind het dan ook super leuk om een uniek interieur neer te zetten, waar je je echt thuis voelt.

de blog

de webshop

Zowel online als offline willen we je graag inspireren. Dit doen we niet alleen in onze mooie winkel in Valburg. Ook online houden we je op de hoogte van de laatste trends en tips op interieur-en verfgebied. Onze blogs staan boordevol inspiratie! Maar ook op social media zoals facebook, instagram en youtube zijn we te volgen.

We inspireren je graag!

kom je langs?

Na enkele jaren in de winkel met verschillende verfmerken te hebben gewerkt, was het tijd om mijn eigen verflijn op te zetten. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een mooie collectie met unieke verf- en stucproducten voor o.a. meubels, trappen en diverse unieke wandafwerkingen, waar ik erg trots op ben. Ik kan echt genieten van het maken van mooie wanden en het combineren van kleuren. Vandaar ook de beslissing om van de winkel een inspiratie loft te maken en kleur- en interieuradvies te geven.

Eigen verflijn en interieuradvies

In 2007 ben ik gestart met Nouveau Vivre als woonwinkel. Ik knapte daarvoor al jaren meubeltjes op en verkocht die dan met pijn in mijn hart weer door. Toen ontstond het idee om een winkel te beginnen, zo kon ik mijn passie voor oude meubels nog verder uitbreiden. Enkele jaren heb ik met de winkel in de oude smederij in Valburg gezeten. Tot in 2014 een droom uitkwam en ik de trotse eigenaar werd van de oude brandweerkazerne in Valburg. Een mooi industrieel pand waar de oude originele details nog zichtbaar zijn. 

Het begin van dit avontuur

hoe het allemaal begon

interieuradvies

kleuradvies

@nouveauvivre

Volg Nouveau Vivre op Instagram

bekijk instagram account  »