interieuradvies

nouveau vivre

Ben je graag met je interieur bezig, maar vind je jou interieur rommelig en kom je niet uit de indeling? Of krijg je bij het kiezen van een nieuwe kleur spontaan keuzestress. Dan vind je het vast fijn als er iemand met je meekijkt en je inspireert met ideeën waar je zelf nog nooit aan had gedacht. Laat ons je helpen om samen met jou een interieur te creëren waar jij je heerlijk thuis voelt.

  • We komen bij je langs met een bus vol met kleur- en materiaalstalen, accessoires en klein meubelen.         
  • Kom je liever langs in de winkel, dat kan ook. Hier zie je de verfproducten en accessoires al in een sfeervolle omgeving toegepast.
  • Samen maken we een combinatie van kleuren en materialen waar jij je prettig bij voelt en creëren we een moodboard helemaal toegepast op jou wensen.
  • We stellen een accessoires-en meubelplan samen, rekening houdend met bestaande meubels en accessoires die je graag terug wilt zien in je interieur.
  • We creëren oplossingen voor jouw woonproblemen en geven nieuwe inzichten om te overwegen, gericht op functionaliteit en stijl.
  • Met veel energie ga je straks zelf aan de slag met je interieur.
  • Het sfeermoodboard en interieurplan wat je achteraf ontvangt, zijn jouw houvast om later de juiste keuzes te maken.

inspiratiesessie

Wat kun je verwachten?

Wat vinden mijn klanten hiervan?

deel jouw review »

reviews

Fam. Janssen uit Elst (gld)

Wij kregen onze woonkamer niet naar de zin. Het miste warmte en gezelligheid. Dit omdat het licht vanuit het noorden komt en wat koeler is. Manon heeft ons een goed kleuradvies voor zowel de muren als enkele meubels gegeven. De voorgestelde kleuren waren verassend. Maar passen goed bij onze woonstijl. Het heeft heel mooi uitgepakt. Het voelt nu aan als thuis, een warme gezellige plek. Wij zijn heel blij met het eindresultaat. Dank je wel Manon

emma joey

Cake marzipan topping. Wafer chocolate cake icing icing liquorice. Wafer jelly-o brownie brownie bonbon caramels icing bear claw ice cream. Tiramisu chocolate cake icing tiramisu cotton candy.

Tijdens deze inspiratiesessie bij jou thuis of bij ons in de winkel gaan we aan de slag met al jouw kleur, interieur en styling vragen en maken we een concreet plan. Met het sfeer moodboard en uitgewerkte plan wat je naderhand van mij online ontvangt, heb je voldoende handvatten om zelf aan de slag te gaan. Wil je het schilder werk en of styling uitbesteden? Dat kan ook we helpen je daar graag bij!

Interieuradvies bij jou thuis of in de winkel

TARIEF: € 250,00 INCL. BTW (per ruimte)

maak je afspraak »

BONUS:
  • Styling en shopping tips
  • Demonstratie van de gekozen verftechniek