Vastgoedstyling

introductie

Wil je je woning snel en voor de beste prijs verkopen? Dan is vastgoedstyling de manier om dat te bereiken. Het is een investering die zich gegarandeerd terugverdient. Vastgoedstyling betekent dat de uitstraling van je woning doelbewust wordt opgeknapt, zodat de vraagprijs meteen een stuk omhoog kan. Een goede eerste indruk is cruciaal.

Het is verbazingwekkend hoe woningen regelmatig online niet op de juiste manier gepresenteerd worden. Als verkoper loop je hierdoor potentiële kopers mis, omdat de foto's niet uitnodigen om een bezichtiging in te plannen. Gemiste kans! Vastgoedstyling is de manier waarop je het verkoopproces van je huis positief kunt beïnvloeden. Potentiële kopers hebben veel keuze, en het is daarom essentieel om je huis representatief én onderscheidend te laten opvallen tussen het woningaanbod. Als professioneel vastgoedstylist weet ik precies hoe ik het beste uit uw woning kan halen. Ik werk volgens de hands-on-methode van House of KIKI . Dit houdt in dat we niet alleen adviseren maar ook daadwerkelijk voor u aan de slag gaan. Nouveau Vivre kan je helpen om je woning op de juiste manier te presenteren!


Investeren in vastgoedstyling: de sleutel tot een succesvolle verkoop

Nouveau Vivre werkt in opdracht voor particulieren, makelaars en
projectontwikkelaars. Met onze expertise en oog voor detail zorgen we ervoor dat jouw huis er op zijn allerbest uitziet voor de verkoop.       
We helpen je bij:
  • Het inrichten en stylen van je woning
  • Het maken van professionele foto's
  • Het adviseren over de juiste verkoopstrategie
  • Het geheel ontzorgen van het verkooptraject

Zo vergroot je de kans op een snelle en succesvolle verkoop tegen de beste prijs. Neem vandaag nog contact op met ons en laat je adviseren over de mogelijkheden.

inspiratiesessie

Professionele hulp bij vastgoedstyling

Vastgoedstyling | Hoe werkt het?

maak je afspraak! »TARIEF: v.a € 495,00 incl. btw    

We beginnen met een intakegesprek bij jou thuis. Tijdens dit gesprek bespreken we onze werkwijze en geven we je waardevolle tips en een opruimlijst. Zo kun je meteen aan de slag om je woning verkoop-klaar te maken.
Daarna gaan wij voor je verder. Het meeste van de bestaande inboedel wordt gebruikt dit vullen we aan met prachtige accessoires en beddengoed. Op die manier creëren we de perfecte sfeer waarin kopers zich meteen thuis voelen.

We zorgen voor een neutrale uitstraling van de woning, zodat potentiële kopers binnen enkele seconden kunnen zien: "Dit is mijn droomhuis!"

Wil je ook tijdens de bezichtigingen nog profijt hebben van onze gestylde accessoires dan is het mogelijk om deze wat langer te huren (dit kan al v.a. €200,- per maand). Zodra je huis verkocht is, halen wij alles weer op. Wil je de huur verlengen? Dat is geen enkel probleem, wij zijn flexibel en stemmen ons af op wat jij nodig hebt. 

Het is ook mogelijk om zelf accessoires en linnengoed aan te schaffen. Deze worden door ons voor je ingekocht en zijn daarna jouw eigendom!

Binnen een straal van 75 km van Valburg. Woon je verder weg, maar wil je toch graag onze hulp? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vastgoedstyling | incl. meubelverhuur

maak je afspraak! »TARIEF: op aanvraag (inclusief gratis woningfotografie)

Wil je je woning snel en tegen de beste prijs verkopen? Dan is het slim om deze in te richten voordat potentiële kopers langskomen. Een leegstaande woning verkoopt namelijk doorgaans minder snel dan een gemeubileerde woning. Het is voor veel mensen lastig om zich voor te stellen hoe een lege ruimte eruit kan zien als deze is ingericht. Laat de charme van je woning spreken.

Een neutraal gemeubileerde woning, waarvan het karakter goed naar voren komt, leidt vaak tot een spoedige en betere verkoop. Bij Nouveau Vivre weten we precies hoe we jouw woning het beste kunnen presenteren. We werken samen met professionele meubelverhuurders en kunnen daardoor een breed assortiment aanbieden. We richten je woning volledig in met stijlvolle meubels en accessoires.

Er wordt een zorgvuldige keuze gemaakt m.b.t. de juiste kleuren, materialen en meubelstukken om de beste punten van je woning te accentueren. Zo creëren we een sfeervolle en uitnodigende woonomgeving waarin potentiële kopers zich meteen thuis voelen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we jouw woning optimaal kunnen presenteren. 

Wil je profiteren van onze expertise op het gebied van vastgoedstyling? Neem dan snel contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden om jouw woning op een aantrekkelijke manier in te richten. Zo verhoog je de kans dat je woning snel wordt verkocht tegen de beste prijs.

Binnen een straal van 75 km van Valburg. Woon je verder weg, maar wil je toch graag onze hulp? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Professionele fotoshoot

maak je afspraak! »TARIEF: op aanvraag

Professionele fotoshoot voor een optimale presentatie op Funda
De eerste indruk is cruciaal, zeker bij woningverkoop. Een sterke presentatie op Funda kan leiden tot een snelle verkoop voor een goede prijs. Daarom is een professionele fotoshoot essentieel om jouw woning optimaal te presenteren. Mooie foto's benadrukken de charme van je woning en trekken kopers aan.

Waarom een professionele fotoshoot?
De meeste huizenzoekers starten online. Professionele foto's op Funda zorgen direct voor een goede eerste indruk en:
  • Maken ruimtes groter en lichter
  • Benadrukken woningvoordelen
  • Geven een realistisch beeld van de woning

Deze professionele fotoshoot bieden we gratis aan (vraag naar de voorwaarden *), om je woning optimaal te presenteren op Funda. Wij geloven dat een goede presentatie  de sleutel is tot een succesvolle verkoop. 

Binnen een straal van 75 km van Valburg. Woon je verder weg, maar wil je toch graag onze hulp? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

vastgoedstyling

Gerealiseerde projecten

binnenkort meer binnenkijkers »

Vastgoedstyling Valburg

vastgoedstyling

Vastgoedstyling Arnhem

Vastgoedstyling Nijmegen

vastgoedstyling

vastgoedstyling

coming soon

coming soon

coming soon