extra diensten

onze professionals

Je hebt het al druk genoeg met je dagelijkse bezigheden. Daarom nemen we je graag het nodige uit handen. Ons team van professionals loopt met plezier dat extra stapje harder, zodat jouw project er eentje wordt waar je met veel plezier op kan terugkijken. Dankzij ons uitgebreide netwerk van experts kunnen we je volledig ontzorgen. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en laat ons het zware werk voor je doen.

Laat onze professionals jou geheel ontzorgen

Geen zorgen, wij helpen je graag! Bij Nouveau vivre begrijpen we dat het leven soms hectisch kan zijn. Daarom bieden we een schoonmaakservice aan die ervoor zorgt dat jouw huis er piekfijn uitziet voor een Open Huis of bezichtiging.
Onze professionele schoonmakers nemen alle stress van je af. Ze maken niet alleen je hele woning grondig schoon, maar geven het ook een frisse uitstraling. Zo kun jij met een gerust hart potentiële kopers ontvangen in een nette en opgeruimde omgeving. Bespaar jezelf de moeite en laat het schoonmaken over aan de experts. Wij zorgen ervoor dat jouw huis er op zijn allerbest uitziet, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

Geen tijd voor een opgeruimde woning

plan afspraak »

Kan jouw interieur een schilderbeurt gebruiken? Met onze jarenlange ervaring op het gebied van wandafwerkingen adviseren we je graag. Wij werken met diverse mooie verfmerken en behangsoorten, zodat je gegarandeerd een stijl vindt die bij je past. Onze schilders zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van aparte verf- en stuctechnieken. Zo creëer je een echte blikvanger in je woning. Maar ook voor achterstallig onderhoud draaien ze hun hand niet om. Dankzij ons netwerk van vakmensen krijg je altijd een professionele afwerking.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend advies. We helpen je graag om van je interieur een plek te maken waar je helemaal tot rust komt.

Geef je interieur een frisse look

plan afspraak»

Je interieur valt of staat met een goede basis. Een ruimte krijgt pas echt uitstraling op het moment dat er een mooie vloer ligt en de raamdecoratie hangt. Dit vormt de basis van ieder interieur, dus het is belangrijk om hier goed over na te denken.
Wij werken met de beste kwaliteitsmerken en onze deskundige partners komen bij je thuis voor een gratis advies. Ze meten alles vooraf in, zodat je verzekerd bent van een perfect resultaat.  Wij houden van duurzame keuzes voor jouw interieur.


Je woning laten stofferen

plan afspraak »

Je Open Huis is een belangrijke stap in het verkoopproces van je woning. Het is de kans om potentiële kopers een goede eerste indruk te geven. Wij kunnen je hierbij helpen, door onze ervaring als vastgoedstylist en het begeleiden van bezichtigingen. wij zorgen ervoor dat de positieve punten van je woning optimaal naar voren komen. Zo creëren we een warme en uitnodigende sfeer waarin bezoekers zich meteen thuis voelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten rondom een "Open Huis". Wij helpen je graag om van deze belangrijke dag een succes te maken.

Maak van je open huis een succes

plan afspraak »